З 2011 року Baker Tilly активно розвиває напрямок консалтингових послуг – due diligence, управлінський облік, антикорупційний аудит, побудова системи бізнес-процесів, сталий розвиток та інші. Ринок стрімко зростає, бізнес розвивається, намагаючись відповідати міжнародним стандартам. Для того щоб у повній мірі надавати необхідні послуги, допомагати бізнесу змінюватись та ставати кращим, відповідати новим викликам, ми вирішили розширити та зміцніти напрямок консалтингових послуг, запросивши до команди Андрія Каліушенко. Андрій займатиме позицію керівника напрямку та відповідатиме за розвиток послуг з оцінки, сталого розвитку, бізнес-моделювання та консалтингу.

У Андрія більше 13 років досвіду роботи у Ernst&Young, інвестиційних та консалтингових компаніях. Серед його проєктів – проєкти по оцінці, фінансовому моделюванню, стратегічному консультуванню та послуги, пов’язані із залученням інвестицій для великих українських та міжнародних компаній.

“В країні відбувається досить багато трансформацій, які в тій чи іншій мірі впливають на бізнес. Нестабільне середовище підвищує попит на консалтингові послуги. Наша компанія займає лідируючі позиції в сфері аудиту. Ми це усвідомлюємо і вважаємо доцільним зайняти аналогічну позицію в сфері консалтингу. Один з кроків – для розширення практики ми залучили Андрія, як лідера у сфері Advisory Services”, прокоментував Олександр Почкун, керуючий партнер Baker Tilly.

Для довідки:
Baker Tilly веде свою діяльність на ринку України з 1999 року, надаючи послуги у сфері аудиту, бухгалтерського обліку та консалтингу. Компанія є незалежним членом глобальної мережі Baker Tilly International, яка налічує 746 офісів на 145 територіях світу з більш ніж 35 000 співробітниками.