Звіт зі сталого розвитку за 2020 рік компанії Кока-Кола в Україні відповідно до стандартів GRI підготовлено за участі експертів компанії Baker Tilly Consulting.
Компанія Кока-Кола має позитивний вплив на українське суспільство через численні проєкти в сфері корпоративної соціальної відповідальності. Компанія купує сировину у місцевих постачальників, таким чином надаючи підтримку локальним бізнесам. Крім того, Кока-Кола забезпечує близько 25 тис постійних робочих місць.
Більше інформації у Звіті

Стандарти GRI — це єдина зрозуміла мова для різних організацій, що дозволяє послідовно та якісно звітувати про їх вплив на сталий розвиток. З року в рік зростає кількість компаній, які разом з фінансовою звітністю складають звіт про сталий розвиток, розуміючи його важливість для формування репутації відкритої і гідної довіри компанії.

В Україні лише деякі компанії готують звіт про сталий розвиток, але його впровадження і застосування – це великий крок у бік міжнародних стандартів ведення бізнесу прозоро та відповідально. Більше інформації про звітність відповідно до GRI