Напрямок аудиторських послуг є найбільшим в діяльності компанії Baker Tilly і зміцнення команди керівників дозволяє реалізувати ще більшу кількість проєктів, надаючи професійні якісні послуги за міжнародними стандартами.

За більш ніж 10 років роботи у сфері аудиту та підготовки фінансової звітності, Юлія отримала великий досвід, працюючи з компаніями-представниками різних галузей.

«Я працюю в компанії Baker Tilly з 2007 року. Розпочавши свою кар’єру з посади асистента аудитора, досить швидко зрозуміла, що хочу розвиватись саме в напрямку аудиту. Поступово навчаючись та розвиваючись професійно, я досягла етапу, коли хочу і можу ділитися власним досвідом, щоб допомагати іншим вдосконалюватись та знаходити шляхи для росту»- говорить Юлія Гуменюк.

«Ми надаємо нашим співробітникам можливості для розвитку і радіємо, коли бачимо їхні успіхи та досягнення професійних висот. Юлія, зі своїми досвідом та стремлінням, чудово доповнює та зміцнює нашу команду, що дозволяє будувати та реалізовувати нові стратегічні плани, а також надавати високоякісні послуги більшому колу клієнтів»- говорить Олександр Почкун, керуючий партнер Baker Tilly в Україні.

Ми щиро вітаємо Юлію та бажаємо успіхів!