Мережа Baker Tilly International продовжує стабільне зростання і за останні 5 років збільшилась на 40%.

За результатами 2022 року:

  • Доходи мережі зросли на 13% – до майже 4,7 мільярдів доларів США.
  • Кількість співробітників збільшилась на 5%. Наразі у 703 офісах на 145 територіях працює понад 41 000 чоловік.

Серед ринків з найбільшим органічним зростанням понад 15%  – Аргентина, Бельгія, Канада, Польща, Саудівська Аравія, Таїланд і Туреччина.

Серед сервісних напрямків найбільше зріс податковий консалтинг – на 15%. Протягом останніх 12 місяців Baker Tilly International розширила свою сферу діяльності, прийнявши до мережі три нових члени у Коста-Ріці, Гватемалі та Сент-Кітсі і Невісі. Також спостерігалося значне збільшення ряду компаній-членів за рахунок злиття та поглинання – у Сполучених Штатах, Іспанії, Італії, Малайзії, Швейцарії, Єгипті, ОАЕ та Гонконгу.

Окрім основних сервісних напрямків, активно розвиваються digital, юридичні та ESG послуги.

Нагадаємо, що у 2022 році мережа виключила зі свого складу компанії з росії та білорусі та вийшла з ринків. Протягом року мережа активно підтримували наших співробітників та їхні сім’і. Деяким членам нашої команди, хто виїхав за межі країни, допомогла з працевлаштуванням, а також надавала та продовжує надавати фінансову, волонтерську та партнерську підтримку благодійним ініціативам, спрямованим на допомогу Україні, дітям та сім’ям- одним з таких проектів, про який ми періодично звітуємо, є програма “Безпечна школа”, ініційована Фонд Східна Європа .

Більш детально про результати діяльності мережі за 2022 рік можна переглянути за посиланням.