Життя в компанії

Цікаве та насичене корпоративне життя – це той магніт, що здатен привабити нових співробітників та збалансувати work&fun у колективі.

Ми знаємо як додати драйву робочим будням!

Сніданок в офісі

Кожен член команди Baker Tilly може не витрачати час на приготування сніданку. Щоранку на всіх чекають смаколики у корпоративному Inspiration Cafe: корисна вівсянка, смачні тости із джемом, кава, чай, фрукти.

Happy Friday

По закінченню робочого тижня ми маємо нагоду прийняти участь у цікавому івенті – чи то приготування цукерок, чи то спілкування з дипломованим психологом, чи то перегляд фільмів. Традиційну для більшості офісних працівників п’ятницю ми проводимо в неформальному середовищі, спілкуючись між собою та отримуючи нові цікаві знання та навички.

Зелений офіс

Екологічна відповідальність в сучасному світі давно не модний тренд, а необхідність, яка допоможе зберегти нашу планету для майбутніх поколінь. Політика Go Green компанії Baker Tilly передбачає використання екологічних матеріалів у роботі, LED освітлення в усьому офісі, збір та утилізація паперу, батарейок, пластику.

Спортивні заходи

Baker Tilly об’єднує людей не лише за фахом та професійними навичками, а й за спортивними уподобаннями. Ми регулярно приймаємо участь у спортивних заходах, маємо власну футбольну команду та готові до будь-яких ініціатив – від проведення ранкової йоги в офісі до велопробігу у 100 км.

Бібліотека

Різноманіття нашої літературної скарбнички стане до смаку кожному, хто полюбляє читати та отримувати нові знання. Мрієте стати чарівником? Для вас- повна збірка творів про Гаррі Поттера. Плануєте прокачати свої soft skills – знайдете купу книжок з ведення переговорів, тайм-менеджменту та особистої ефективності. Наша літературна скарбничка увесь час поповнюється новими актуальними книжками.

Фотоконкурс

Кожного року ми організовуємо фотоконкурс серед наших співробітників. Це одна з традицій Baker Tilly, якій вже 10 років. Теми для фотографій обираються шляхом голосування серед співробітників, а 12 найкращих робіт потім прикрашають сторінки корпоративного календаря.

Корпоративи

Щороку працівники компанії з усіх областей України збираються на спільне святкування Дня народження Baker Tilly та Нового року. Це завжди тематичне, цікаве та бурхливе свято, де ми маємо змогу поспілкуватися із колегами поза межами офісу. Ну і звичайно, весняні та осінні свята: ми спільно святкуємо 8 березня та 14 жовтня.

А для дітей наших працівників щороку проводимо дитячий новий рік та вітаємо з Міжнародним днем захисту дитини.

Корпоративна соціальна відповідальність

В рамках проекту “Маленькі добрі справи” ми підтримуємо дитячі будинки. Кожен працівник Baker Tilly може особисто долучитись до допомоги дітям: закупити книги для бібліотеки, прийняти участь у облаштуванні дитячого табору, підготувати новорічні подарунки. Діти заслуговують на радість та дива. Ми не можемо стояти осторонь, якщо маємо реально нагоду допомогти.

Вже кілька років Baker Tilly підтримує благодійну організацію «Hope and Homes for Children», яка прагне подарувати кожній дитині люблячу сім’ю.

Наші працівники допомагають зберегти природу України. У 2018 році активісти  Baker Tilly побудували бунгало у заповіднику на Тузловських лиманах.