Навчальний курс з МСФЗ

Готувати фінансову звітність компанії відповідно до міжнародних стандартів – це вже не виклик, а вимога сучасного ринку.

Мета нашого курсу

Дати розуміння призначення, критичних теоретичних аспектів стандартів та навчити застосовувати вимоги стандартів на практиці.

Для кого цей курс

Для всіх, хто стикається із складанням, аналізом, контролем, перевіркою фінансової звітності, оцінкою, трансфертним ціноутворенням, приймає рішення з інвестування та видачі або отримання позик.

Що нас відрізняє на ринку?

  • Наші тренери підготували вже більше 500 МСФЗ індивідуальних та консолідованих фінансових звітностей компаній із різних країн та сфер діяльності.
  • Наші тренери продовжують працювати на аудиторських проектах в режимі реального часу, відповідно, наші тренери обізнані з усіма останніми змінами у МСФЗ та практиками підготовки МСФЗ фінансової звітності.
  • Ми використовуємо актуальну та широку базу робочих файлів для цілей підготовки МСФЗ фінансової звітності та приміток до неї при підготовці до кожного курсу навчання.
  • Ми готові адресно працювати з кожним Замовником, адаптувати матеріал відповідно до сегментів бізнесу, в яких Замовник оперує, країн реєстрації його компаній, особливостей його облікових систем та потреб співробітників.

Програма курсу

Тривалість курсу: 25 годин

Ми розробляємо і удосконалюємо наші курси, виходячи з нашого досвіду і постійної практики. Навчання проходить у форматі лекцій та практичних занять. По завершенню курсу проводиться тестування.
Курс проходить як у відкритому так і в корпоративному форматах. При необхідності, ми адаптуємо корпоративні тренінги під конкретні потреби та задачі клієнта.

За додатковою інформацією щодо даного курсу звертайтесь за тел. (044) 284 18 65.