Впровадження системи  аналізу небезпек і контролю (регулювання) в критичних точках  (Hazard Analysis and Critical Control Points) HACCP, дозволяє ідентифікувати, оцінити та контролювати небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів.


Починаючи з 20 вересня 2018 року, Держспоживслужба, як основний регулятор може здійснюватиме державний контроль за впровадженням постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.


В зв’язку з тим, що вже найближчим часом планується початок державного контролю впровадження системи HACCP, запрошуємо Вас прийняти участь у круглому столі «Впровадження системи НАССР в аграрному секторі», за участю представників державних органів, в тому числі і регуляторних, та бізнесу.


Мета заходу:  

  • головні принципи системи HACCP;
  • область впровадження HACCP;
  • переваги впровадження системи безпечності харчових продуктів для елеваторів в Україні;
  • труднощі при реалізації та впровадженні системи;
  • специфіка впровадження HACCP на малих та середніх підприємствах;
  • наявність на підприємстві HACCP – «вхідний квіток» на іноземні ринки;
  • головні витрати, які пов’язані з впровадженням системи.

 

Дата проведення: 13 вересня


Час проведення: 10:00- 13:00


Місце проведення: Укрінформ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ

Партнери заходуУКАБAgroxy

Для реєстрації перейдіть, будь ласка, за посиланням.


Участь у заході безкоштовна за умови підтвердженої реєстрації.


Будемо раді Вас бачити!