Впровадження системи аналізу небезпек і контролю (регулювання) в критичних точках (Hazard Analysis and Critical Control Points) HACCP, дозволяє ідентифікувати, оцінити та контролювати небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів.
Починаючи з 20 вересня 2018 року, Держспоживслужба, як основний регулятор може здійснюватиме державний контроль за впровадженням постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.
В зв’язку з тим, що вже найближчим часом планується початок державного контролю впровадження системи HACCP, запрошуємо Вас прийняти участь у круглому столі «Впровадження системи НАССР в аграрному секторі», за участю представників державних органів, в тому числі і регуляторних, та бізнесу.
Мета заходу:
- головні принципи системи HACCP;
- область впровадження HACCP;
- переваги впровадження системи безпечності харчових продуктів для елеваторів в Україні;
- труднощі при реалізації та впровадженні системи;
- специфіка впровадження HACCP на малих та середніх підприємствах;
- наявність на підприємстві HACCP – «вхідний квіток» на іноземні ринки;
- головні витрати, які пов’язані з впровадженням системи.
Дата проведення: 13 вересня
Час проведення: 10:00- 13:00
Місце проведення: Укрінформ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ
Для реєстрації перейдіть, будь ласка, за посиланням.
Участь у заході безкоштовна за умови підтвердженої реєстрації.
Будемо раді Вас бачити!