Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» набув чинності в травні 2011 року. Даним законом передбачений перехід суб’єктів господарювання на Міжнародні стандарти фінансової звітності.

В зв’язку з цим 6 липня 2011 року Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України разом з Національним банком України розпочала цикл навчальних лекцій в частині застосування Міжнародних стандартів фінансової звітності. Навчання проводять провідні фахівці Держфінпослуг України та НБУ, провідних аудиторських фірм.

В відкритті цього заходу прийняли участь заступник Голови Держфінпослуг Валентина Левченко, начальник Управління методології бухгалтерського обліку Мінфіну Олег Канцуров, Головний бухгалтер – директор Департаменту бухгалтерського обліку НБУ Богдан Лукасевич, менеджер Бейкер Тіллі Україна Віталій Гавриш.

«Навчання менеджменту компаній – учасників страхового ринку є необхідним і своєчасним елементом впровадження МСФЗ на Україні. Бейкер Тіллі Україна одразу відгукнулась на пропозицію взяти участь в підготовці та здійсненні навчального процесу, враховуючи що розгалуження власного досвіду є одним з напрямків діяльності нашої компанії, а довіра зі сторони державних установ є ознакою якості нашої роботи», відмітив Віталій Вікторович