Керуючий партнер «Бейкер Тіллі Україна» Олександр Почкун разом із директором з маркетингу Іриною Зінченко відвідали стратегічну сесію «Очікування розвитку економіки 2012», що проходила 8 грудня в конференц-залі готелю «Нобіліс», місто Львів.

Основною метою проведення стратегічної сесії було посилення позитивного іміджу України як інвестиційно привабливої країни, в якій можна вести успішний легальний бізнес. Захід не є комерційним проектом, є аполітичним та спрямованим на покращення бізнес – середовища України. Дана стратегічна сесія проводилася з метою обговорення перспектив та актуальних проблем розвитку економіки України у 2012 році та їх впливу на діяльність середнього і великого бізнесу. Зокрема, під час заходу були висвітлені питання, що стосуються впливу рівня інфляції, коливань курсу української гривні, зовнішніх запозичень, тенденцій в розвитку ринку праці та особливості ведення підприємницької діяльності в наступному році.

Детальнішу інформацію про захід, фото та матеріали стратегічної сесії Ви можете переглянути, перейшовши за посиланням: http://strategy2012.com.ua