26 квітня 2012 у м.Львові в четвертий раз поспіль відбувся Весняний діловий форум, організатором якого виступає Юридична компанія HD Partners.До участі у Форумі були запрошені представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій, девелоперського бізнесу, успішні підприємці, які зацікавлені в представленні своїх організацій та інвестиційних проектів потенційним партнерам.Від Baker Tilly Ukraine участь у даному проекті прийняв Партнер, Гагік Нерсесян.

Даний Форум був спрямований на:

· Інформування про ситуацію на ринку нерухомості та девелопменту в фінансовому та банківському секторах України.
· Аналіз стану розвитку інфраструктури української економіки, зокрема джерел фінансування проектів, пріоритетів та інвестиційних підходів в Україні.
· Висвітлення перспектив інвестування в західному регіоні України, який охоплює вісім областей: Волинську, Закарпатську, Львівську, Івано-Франківську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку, Чернівецьку.
· Обговорення питання нематеріальних цінностей як важливої складової побудови успішного бізнесу.

Головною метою Форуму було:

– усунення «недовіри» та «сумнівів» при встановленні ділових відносин,
– визначення спільних інтересів при реалізації проектів на території України,
– формування стратегії інвестиційного та інноваційного розвитку економіки України,
– ознайомлення з потенціалом західного регіону України, налагодження прямих контактів з представниками влади, бізнесу та залучення потенційних інвесторів.
 
Більш детальну інформацію можна знайти на сайті: http://www.dilovyy-forum.com.ua/uk/about