23 вересня 2010 року у приміщенні «Українського дому» відбувся круглий стіл на тему «Податковий кодекс: перший крок до податкової реформи», організований газетою «Экономические известия», видавничим холдингом «Медіа Інвест Груп» та Асоціацією присяжних сертифікованих бухгалтерів (АССА, the Association of Chartered Certified Accountants).

Серед учасників заходу були представники провідних аудиторських фірм України та інших найбільших консалтингових компаній, а також керівництво та члени АССА, фінансові директори та професійні бухгалтери, представники бізнесу и політики. В програмі були передбачені виступи голови ради підприємців при уряді Козаченка Леоніда Петровича, який презентував ключові положення проекту Податкового кодексу, а також керівника з питань оподаткування АССА Чеза Рой-Чоудхурі на тему «Система податкового аудиту у Великобританії, заснованого на оцінці ризиків».

Окрім виступів також відбулись дві дискусії, на теми: «Як житиме український бізнес після ухвалення Податкового кодексу» та «Які кроки повинні бути зроблені наступними в податковій реформі України». Впродовж першої дискусії обговорювались основні зміни в податковій системі після впровадження Кодексу, як і на кого вони вплинуть передусім, що буде з малим бізнесом, а також питання адміністрування податків, повернення ПДВ, як зміниться податковий облік тощо. Друга дискусія була вже присвячена безпосередньо наступним крокам, необхідним для впровадження в Україні ефективної, справедливої, передбачуваної, прозорої та конкурентної податкової системи. Серед інших питань круглого столу: податкова система України – місце в глобальному бізнесі, податковий облік, впровадження МСФЗ, «зелені» податки, освіта та навчання державних службовців та бухгалтерів.

В дискусіях компанія «Бейкер Тіллі Україна» була представлена її керуючим партнером Олександром Почкуном, а також головою департаменту податкового аудиту та консультування Артемом Воробієнко.