Ted-Verkade-CEO-Paul-Ginman-COO-of-Baker-Tilly-Internationa

Baker Tilly International було визнано переможцем в престижній категорії «Мережа року» на щорічній церемонії вручення нагород International Accounting Bulletin (IAB) за 2016 рік.

Вимоги, яким повинен відповідати переможець цієї категорії: підтвердження успішного виконання стратегій прибуткового зростання і розвитку протягом останніх 12 місяців, а також видатні досягнення в ключових стратегічних та оперативних областях діяльності. Крім того, мережа повинна мати статус авторитетного бренду у своїй професійній галузі діяльності і забезпечувати постійний високий рівень якості надання послуг.

Переможця було визначено за результатами оцінювання незалежною групою експертів.

Судді високо оцінили інновації мережі BTI по впровадженню нової методології аудиту Global Focus, а також той факт, що Baker Tilly International стала першою мережею, якій було надано статус ACCA Approved Employer в області професійного розвитку.

Тед Веркаде (Ted Verkade) – генеральний директор і президент мережі Baker Tilly International підкреслив, що ця перемога – важливе досягнення усієї мережі компаній та підтвердження успішності її стратегії розвитку, а також це визнання цінного внеску кожної компанії-члена мережі.