У зв’язку з публікацією неправдивої інформації на порталі «АНТИКОР» та деяких інших ресурсах ЗМІ, ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» вважає за необхідне повідомити наступне:
6 квітня на інформаційному ресурсі «АНТИКОР», а також в деяких інших ЗМІ було опубліковано матеріали, в яких зазначається, що ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» виступала аудитором ПАТ “Український професійний банк”.

Офіційно від імені компанії ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» заявляємо, що наша компанія ніколи не проводила аудит звітності «Українського професійного банку» (УПБ).

Цю інформацію можна також перевірити на сайті банку. В опублікованих звітах чітко вказано, що протягом останніх 6 років аудиторами даного банку виступали інші компанії.

Звертаємо увагу журналістів порталу «АНТИКОР» та інших представників ЗМІ на те, що під час підготовки своїх матеріалів потрібно користуватися достовірними джерелами інформації, та просимо надалі перевіряти факти перш ніж публікувати їх на відкритих ресурсах.

Оскільки ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» ніколи не була аудитором зазначеного банку, ми просимо редакцію вказаного ресурсу та інші ЗМІ, що публікували релевантні матеріали, видалити неправдиву інформацію.