Запрошуємо вас приєднатися до унікальної подорожі – пізнавального агротуру до США, організаторами якого виступають компанії SP Advisors, INTL FCStone та CTI.
Подорож націлена на ознайомлення з роботою аграрних виробників і переробників, з новими технологіями вирощування культур в регіоні Шампейн (Іллінойс, США).
Урізноманітнить поїздку візит до найбільшого у світі товарно-сировинного і валютного майданчика – Чикагської товарної біржі, – де гості зможуть слідкувати за ходом торгів, за процесами заключення угод та хеджування ризиків. Окрім того, учасники відвідають офіс компанії INTL FCStone та познайомляться з її представниками.
Учасники агротуру ознайомляться з процесами зрошування земель за допомогою спеціальної техніки Reinke, з технологією борошномельного виробництва та діяльністю тваринного господарства у штаті Канзас (США). Також гості завітають до офісу компанії CTI, найбільшого дилера аграрної техніки John Deere та зрошувальної техніки Reinke у Канзасі, та матимуть змогу особисто оглянути парк техніки та ознайомитися з особливостями її роботи.
Дати: 24-29 липня 2017 року
ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА

22 або 23 липня

Переліт Київ – Чикаго (Іллінойс)
24 – 25 липня
Поїздка у місто Шампейн (Іллінойс). Ознайомчі візити до аграрних компаній регіону. Повернення у Чикаго. Вечеря.
26 липня
Візит на Чиказьку товарну біржу. Візит до офісу компанії INTL FCStone. Переліт у Канзас-Сіті (Канзас)
27 – 28 липня
Ознайомчі візити до аграрних компаній штату Канзас. Візит до офісу компанії CTI.
29 липня
Переліт Канзас-Сіті – Чикаго
30 липня
Переліт Чикаго – Київ
ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ

Усі витрати пов’язані з перельотами та проживанням у період поїздки покриваються учасниками туру самостійно. Вартість послуг SP Advisors за організацію агротуру складає 250 доларів для кожного учасника.
У разі потреби SP Advisors з радістю допоможе забронювати та придбати авіаквитки, надасть рекомендації щодо готелів та допоможе з їх бронюванням. SP Advisors та INTL FCStone, за необхідності, надаватимуть учасникам підтримку в отриманні віз до США, в тому числі допомогу з оформленням запрошення.

При виникненні додаткових запитань звертайтесь, будь ласка, за контактами офісу SP Advisors – 044 300-14-25, або info@spadvisors.eu.