Аудиторська компанія Бейкер Тіллі Україна повідомляє про відкриття свого представництва в Південній Україні – місті Одесі. Цей крок дозволить компанії Бейкер Тіллі Україна встановити тісну, оперативну і ефективну взаємодію з клієнтами компанії в південних областях України, а також в Криму.

Приймаючи подібне рішення, компанія Бейкер Тіллі Україна керувалася, перш за все, високим потенціалом даного регіону, стабільними темпами економічного і індустріального розвитку, а також збільшеною за останні роки інвестиційною активністю.

Керуючий партнер компанії Бейкер Тіллі Україна Україна Олександр Почкун відзначив, що найбільший інтерес для компанії представляє транспортна і морська галузі, логістика і портове господарство, а також перспективна і добре відома для нашої компанії сільськогосподарська галузь і ринок нерухомості.

На його думку, дані сектори економіки мають в своєму розпорядженні досить високий потенціал зростання.

Компанія Бейкер Тіллі Україна має намір укріпити співпрацю з лідерами і ключовими гравцями у виноробницькій галузі, суднобудуванні, нерухомості, будівництві, а також розширити практику співпраці з компаніями, які представляють харчову промисловість, транспорт і зв’язок.

Одеське представництво компанії Бейкер Тіллі Україна очолить пан Стівен Слек (Steven Slack), який має великий досвід і знання у сфері надання аудиторських і консалтингових послуг. Пан Слек більше 17 років працював у провідних аудиторських компаніях таких як: PriceWaterhouseCoopers, KPMG, у різних країнах світу. Останні чотири роки Стівен Слек очолював українське представництво аудиторської компанії Moore Stephens Ukraine.

Пан Слек переконаний, що найближчими роками найбільш актуальними будуть послуги на ринку злиття і поглинання, консультаційні послуги пов’язані з реструктуризацією бізнесу, а також аудиторські послуги при підготовці компаній до виходу на міжнародні ринки фінансових запозичень.

Офіс «Baker Tilly Ukraine» у Одесі знаходиться за адресою:
Вул. Успенська 39/1
Одеса, 65014 Україна
Тел. / Факс: +380 48 734 71 83