1-3 липня в Києві ( Україна) відбулася щорічна регіональна конференція Baker Tilly International країн СНД і Балтійського регіону.

Конференція проходить вже другий рік і стала можливою завдяки сумісній ініціативі компаній Бейкер Тілі Україна і Бейкер Тіллі Русаудит, які виступили організаторами даного заходу.

II регіональна конференція Baker Tilly International країн СНД і Балтійського регіону

стала унікальною платформою для фахівців в обговоренні практичних аспектів міжнародного досвіду і практик з урахуванням специфіки бизнес-середовища компаній, які працюють в країнах СНД і Балтії.

Перш за все, конференція викликала інтерес у менеджерів-практиків в області аудиту і корпоративних фінансів, надавши можливість фахівцям у форматі живої дискусії поділитися професійними напрацюваннями і розглянути різні практичні приклади, з якими, часто стикаються в процесі роботи. Наприклад, колеги з Бейкер Тіллі Русаудит поділилися досвідом впровадження автоматизованої аудиторської програми «AUD-IT», колеги з Кіпру розповіли про спільні проекти і аудит груп, компанія Бейкер Тіллі Україна, поділилася своїм баченням перспективи професійної оцінки в умовах кризи, а також розповіли про специфіку проведення процедур Due Diligence на українському ринку. Окремий блок сесії був присвячений комплексному навчанню і програмам розвитку фахівців, компанії розповіли про напрацювання в цьому напрямі.

На конференції виступив головний керівник і президент компанії Джеф Барнс, в своєму виступі Джеф особливо підкреслив, що: “сьогодні украй важливо змінити мислення з локального на глобальне, компанія хоче що б її знали у зв’язку з високою якістю роботи, використанням в роботі кращих технічних і професійних стандартів, відповідальністю перед суспільством»

Тед Веркаде, у свою чергу, окреслив стратегічні цілі і завдання, які на сьогоднішній день стоять перед Мережею. Перш за все, це: акцент на єдиний бренд, спрямованість на розвиток бізнесу, загальнодоступна мережева інформаційна і методологічна підтримка, широке географічне покриття.

Конференція продовжилася три дні, в перебігу яких, учасники і гості змогли не тільки плідно попрацювати і обмінятися досвідом і знаннями, а також виробити загальну стратегію просування компаній Мережі в даному регіоні. У вільний час делегати змогли познайомитися з історичною спадщиною і культурними пам’ятниками стародавнього міста Києва.

Олександр Почкун керуючий партнер компанії Бейкер Тіллі Україна, висловив упевненість в тому, що ініціатива двох компаній в організації подібного міжнародного заходу дасть можливість ефективніше розвивати і укріплювати багатобічні зв’язки між компаніями-членами Мережі .

Обговорення і пошук нових конструктивних рішень, розуміння поточної ситуації, вирішення тих завдань, які на сьогодні ставить перед нами світова спільнота, все це дасть можливість рухатися вперед і розширювати наші загальні горизонти – горизонти мережі Baker Tilly International.

Євген Самойлов, генеральний директор Бейкер Тіллі Русаудіт, висловив свою упевненість в тому, що: “Дана конференція стала черговим успішним кроком по інтеграції членів мережі: обмін досвідом, кращими практиками і, нарешті, особисте спілкування – це те, що дозволить нам надалі розвивати роботу наших офісів, забезпечувати ефективність міжнародних проектів і, в кінченому підсумку, відповідати найвищим стандартам якості професійних послуг».