З 16 по 18 травня в столиці Великобританії Лондоні відбулася найбільша і знакова для українського ринку подія – 7-й щорічний Український інвестиційний саміт, організований інститутом Адама Сміта. Компанія «Бейкер Тіллі Україна» виступила спонсором даного заходу.

Вже не перший рік протягом кількох днів бізнесмени та представники української влади обговорюють інвестиційний клімат в Україні та стратегію залучення фінансів для розвитку всіх галузей економіки. Діючі ж і потенційні інвестори, перш за все, користуються перевагами унікального доступу до ключових урядових чиновників, великих міжнародних інвесторів і провідних українських компаній, а також отримують найновішу інформацію щодо ділового клімату економіки, що найбільш динамічно розвивається в Європі.

Цього року група доповідачів у складі понад 60 осіб взяла участь в 10 інформаційно насичених сесіях і протягом 20 годин були розглянуті унікальні практичні приклади. У програмі розглядалися найактуальніші і гострі питання, зокрема: Макроекономічний аналіз і прогнози; ефективність заходів із впровадження реформи стимулювання зростання; наслідки введення нового Податкового кодексу; сприйняття інвестиційного клімату національними та міжнародними інвесторами; доступ до міжнародних і внутрішніх ринків капіталу; стратегії залучення фінансування ; фокус на програмі приватизації; ринок M & A в Україні, і багато іншого … Останні кілька років український інвестиційний саміт залучив до участі кілька тисяч керівників вищої ланки по всьому світу.

Користуючись тим випадком, що найбільший інвестиційний захід проходив в Лондоні, крім керуючого партнера компанії «Бейкер Тіллі Україна» Олександра Почкуна, саміт також відвідали президент мережі Baker Tilly International Джефф Барнс, а також партнер Лондонської компанії-засновника мережі Baker Tilly Кевін Денхам. Джефф Барнс виступив на п’ятій сесії, присвяченій новітнвц інформації про доступність міжнародних і національних ринків капіталу. У своєму виступі Джефф зазначив, що Британські ринки капіталу, як і раніше, відкриті для «правильних» компаній з хорошою репутацією, фінансової історією та системою менеджменту, незалежно від того, де компанія була заснована.

Чудові умови, які запропонував Chelsea Village створили ідеальну атмосферу для насиченої і різноманітної програми, як для бізнесу, так і ділового спілкування в неформальній обстановці.