Оцінювачі «Бейкер Тіллі Україна» і «Бейкер Тіллі Русаудит» візьмуть участь у XIV Міжнародному Форумі Учасників Ринку Капіталу, що відбудеться з 22 по 25 вересня 2011 року в місті Алушта. Організаторами Форуму є Фондові біржі ПФТС і «Українська біржа».

Форум Учасників Ринку Капіталу є одним з найбільших подій українського фондового ринку і привертає увагу широкого кола представників інвестиційної індустрії, підприємств і підприємців не тільки нашої країни, а й міжнародний бізнес.

Цього року участь у Форумі візьмуть представники українського та російського офісів мережі Baker Tilly International: Олександр Полянський (партнер, керівник департаменту оцінки «Бейкер Тіллі Україна»), Юрій Дерябін (партнер, керівник департаменту оцінки «Бейкер Тіллі Русаудит»), Олексій Акан (заступник керівника департаменту оцінки «Бейкер Тіллі Русаудит»).

В рамках Форуму партнери обговорять результати корпоративних розміщень і запозичень на ринках України та Росії, роль оцінки в процесі залучення зовнішнього фінансування для публічних компаній, розглянуть шляхи підвищення ефективності взаємодії оцінювачів з учасниками ринків капіталу.
Також на «порядку денному» українських і російських колег інші актуальні питання: стан і перспективи зростання ринку послуг з оцінки; інтеграція організаційних і робочих процесів компаній мережі Baker Tilly International; розвиток нових спільних бізнес проектів та ін.

До участі у XIV Форумі запрошені члени уряду, представники НБУ, ФДМУ, ДКЦПФР, керівники об’єднаної російської біржі, відомі фінансисти, фахівці з питань інвестування та представники міжнародних фінансових організацій.

Під час пленарних та секційних засідань XIV Форуму планується обговорення наступних актуальних тем:
  • Конкурентоспроможність інфраструктури фондового ринку;
  • Пенсійна реформа;
  • IPO в Україні;
  • Ринок боргових інструментів;
  • Інтернет-трейдинг;
  • Строковий ринок.
Учасники Форуму матимуть можливість почути думки експертів фінансового ринку, висловити свої пропозиції та міркування, беручи участь у «круглих столах», обговореннях та презентаціях.

Більш детальну інформацію про учасників та програму XIV Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу можна отримати на сайті української фондової біржі ПФТС: http://www.pfts.com/uk/yearly-forum/