Атлас за допомогою інфографіки пояснює роль інформаційних технологій у економіці України та світу, показує значення IT-індустрії для розвитку економіки, відображає місце України на глобальному ринку IT.

З цього приводу Олександр Почкун, керуючий партнер Baker Tilly Україна, зазначив: “Інновації змінюють бізнес та наші звички з неймовірною швидкістю. Вони ставлять перед нами нові виклики: як вирішувати проблему безробіття, що зростатиме через проникнення технологій у різні сфери економіки? Чого чекати від штучного інтелекту? Яким чином ICO змінить процес пошуку інвестицій та як на це відреагують регулятори? І, найголовніше, як український бізнес пристосується до глобальних змін, які несе з собою стрімкий розвиток технологій?

Вже зрозуміло, що компанії, які не підвищують ефективність своєї роботи за допомогою технологій, приречені випасти з ринку. Тому ми вирішили підтримати видання цього атласу — ми хочемо допомогти нашим клієнтам краще зрозуміти IT-індустрію та її вплив на бізнес”.

Станіслав Шум, СEO Top Lead, відзначив: “Інформаційні технології є драйвером росту економіки та її перетворення із сировинної у цифрову, збільшення доданої вартості. Вони здатні прискорити економіку так само, як колись її прискорили винайдення парового двигуна чи автоматизація виробництва. Україна відома у світі завдяки аутсорсингу, але наш внутрішній ринок слабкий. Саме про те, чому внутрішній ринок є важливим, а також про місце України на світовому ринку ми розповідаємо у атласі”.

IT

Атлас підготувало контент-маркетингове агентство Top Lead за сприяння аналітичного партнера IDC та партнерів: юридичної фірми AEQUO Law Firm та компаній Baker Tilly і SI BIS. Головний інформаційний партнер — Business Views.