Співпраця компаній Бейкер Тіллі Україна і Vitaver and Associates Inc. почалося кілька місяців тому в рамках соціальних проектів пов’язаних з підтримкою асоціації «Моя сім’я» і багатодітних сімей України. В даний момент компанія Vitaver and Associates Inc. реалізовує в Україні новий проект, який включає ряд навчальних тренінгів для українців зацікавлених в ефективній співпраці з американським бізнесом. Бейкер Тіллі Україна  маючи багаторічний досвід роботи з іноземним бізнесом із задоволенням виступила партерному даної ініціативи. 
 
У своїй презентації «Ефективні комунікації», Ірина Зінченко, керівник департаменту маркетингу і ПР освітила ряд практичних питань пов’язаних з побудовою ефективних комунікацій на абсолютно всіх стадіях побудови бізнесу, починаючи від пошуку роботи в західній компанії, закінчуючи створенням компанії або спільного підприємства. У своєму виступі Ірина акцентувала увагу присутніх на необхідності постійних і структурованих комунікацій на всіх рівнях діяльності компанії і взаємодії із зовнішніми структурами.

Доповідачі  також зупинилися на особливостях ведення бізнесу в різних країнах, мовних бар’єрах, розглянули таке поняття як «Тім білдінг» і його вплив на колектив і настрої усередині нього,  ознайомилися з методикою ведення переговорів при прийомі на роботу та багато іншого.

Семінар зібрав під своєю егідою більше 200 чоловік, в завершенні, присутні змогли поставити питання і поспілкуватися в неформальній обстановці.