Компанія Бейкер Тіллі Україна виступила офіційним партнером 6-го саміту «Ялтинської європейської стратегії» (YES) яка відбудеться з 24 по 27 вересня 2009 р. в Лівадійському палаці в Ялті.

Даний захід – найбільший неурядовий форум з питань стратегічних відносин України і світу, який з 2004 року збирає провідних політиків, бізнесменів, громадських діячів і представників ЗМІ із понад 20 країн світу. Головною темою 6-го щорічного саміту стане посткризовий розвиток України та світу.

У роботі саміту візьмуть участь прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, голова місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіоглу, віце-президент Світового банку по регіону Європи і Центральної Азії Пилип Ле Уору; Радник проекту «Набукко», колишній міністр закордонних справ Німеччини Йошка Фішер; Голова Парламентського комітету закордонних справ Швеції Горан Леннмаркер; віце-президент Китайського Інституту Стратегії і Менеджменту Посол, колишній Постійний представник Китаю в ООН У Цзянь Мінь; Голова Ради НБУ Петро Порошенко; Президент Польщі в 1995-2005 рр. Олександр Квасьневський. Всього в роботі саміту візьмуть участь більше 200 політичних лідерів, керівників бізнес-структур і громадських діячів.

Ключовими темами пленарних дискусій, які проходитимуть в Білому залі Лівадійського палацу 25 і 26 вересня, стануть новий світовий економічний порядок; майбутнє української економіки; питання енергетичної безпеки; майбутнє України і ЄС; архітектура україно-російських відносин; вплив Китаю на розвиток глобальної економіки.