Продовжуючи тему наших новин від 22 серпня стосовно того, що Baker Tilly у Великобританії досягла згоди на придбання торгових операцій RSM Tenon Group Plc., ми раді повідомити, що Baker Tilly в даний час офіційно завершила процес з поглинання RSM Tenon Ltd. Нижче наведена копія офіційного прес – релізу, виданого Baker Tilly в Великобританії.

Протягом 25 років від дати створення Baker Tilly в результаті процесу злиття, компанія провела п’ять операцій зі злиття національного значення і 27- регіонального та місцевого. Даний досвід мав величезний вплив на успіх нинішнього злиття.


Прес -реліз :

«Baker Tilly у Великобританії завершила поглинання RSM Tenon Ltd

Після одноголосного схвалення акціонерів у минулі вихідні, Baker Tilly рада повідомити, що в даний час офіційно завершила операцію з придбання вигідних торгових операцій RSM Tenon Group Plc..

Протягом короткого періоду часу RSM Tenon буде продовжувати оперувати під своїм брендом, поки, за допомогою гнучкої програми інтеграції, буде створюватися нова об’єднана компанія під брендом Baker Tilly.

Робочі місця і трудові права 2300 партнерів і співробітників RSM Tenon в 35 офісах по всій Великобританії не зміняться, і надання професійних послуг для клієнтів обох фірм буде тривати без втручань.


Laurence Longe, керуючий партнер Baker Tilly на національному рівні, сказав : ” Дане злиття є відмінним показником для клієнтів, партнерів і співробітників обох фірм . Об’єднання професійних навичок, сильних сторін, досвіду Baker Tilly і RSM Tenon дозволить істотно підвищити нашу пропозицію на ринку і забезпечити додаткові можливості для зростання як на національному так і на міжнародному рівнях».