Проект «Більше, ніж бізнес», розроблений Наталею Бондаренко, Директором департаменту персоналу Baker Tilly, отримав нагороду II ступеня в номінації «Україна» в рамках «Премії HR-бренд Україна 2014». Цей конкурс визначає кращі проекти в області роботи з персоналом і найбільш авторитетний для українських роботодавців. Серед номінантів такі великі компанії, як «Дельта Банк», «Монсанто», ДТЕК, Luxoft, SoftServe, AsstrA та ін.

Мета проекту «Більше, ніж бізнес» – побудова системи управління, заснованої на цінностях компанії. Завдяки всебічному підходу до розробки та впровадження цінностей, корпоративна культура Baker Tilly стала повноцінним нематеріальним активом нашої компанії і допомогла підвищити загальну ефективність роботи компанії.

На сьогодні цінності компанії розділяє кожен співробітник від новачка до фахівця з багаторічним досвідом роботи в Baker Tilly. Команда Baker Tilly в особі Керуючого партнера Олександра Почкуна і всіх співробітників компанії дякує Наталю за її трепетне ставлення до роботи і надихаючу життєву позицію.