Мережа BTI поповнилась новим членом – сейшельською компанією Mathur Associates.
Офіс Mathur Associates розташований на Мае — найбільшому острові Сейшельського архіпелагу. Штат компанії складається з одного партнера і восьми співробітників. Основна компетенція компанії — аудит, також вона спеціалізується на наданні послуг у сфері бухгалтерського обліку, оподаткування та консалтингу. 
Протягом минулого року компанія Mathur Associates співпрацювала з Baker Tilly JFC Group — існуючим членом мережі, що оперує в країнах Близького Сходу: Бахрейні, Омані, Катарі, Саудівській Аравії та ОАЕ. На даний момент Mathur Associates і Baker Tilly JFC Group знаходяться в процесі злиття. По завершенню цього процесу Mathur Associates зможе пропонувати свої послуги під брендом Baker Tilly. 
Тед Веркаде, генеральний директор і президент мережі Baker Tilly International, прокоментував дану подію: “Я вірю, що ця ініціатива сприятиме розширенню присутності мережі в Індійському океані та допоможе Baker Tilly JFC Group більш ефективно обслуговувати вже існуючих клієнтів. Приєднання компанії Mathur Associates — це ще один крок на шляху подальшого зміцнення мережі BTI, а також приклад реалізації нашої стратегії постійних інвестицій в забезпечення глобального охоплення ринку професійних послуг. Не менш важливим є надбання фахівців з досвідом роботи в даному регіоні: це дозволить підтримувати клієнтів інших членів мережі, які прагнуть вийти на нові і ринки, і ринки, що розвиваються. Ми раді вітати Mathur Associates в статусі члена нашої мережі “.