В порівнянні з аналогічним періодом 2015 року загальний дохід мережі виріс на 6,2 %, а кількість партнерів і співробітників в цілому збільшилася на 8,9%. 
Ці дані були отримані шляхом підсумовування показників, наданих незалежними компаніями-членами мережі з усього світу. 
Найбільший темп зростання продемонстрували члени мережі з Північної Америки — у середньому на 7,8 %, навіть з урахуванням втрати двох компаній. Інші регіони також показали позитивну динаміку розвитку. І, вперше за всю історію BakerTillyInternational, загальна кількість партнерів і співробітників мережі перевищила 30 тис. осіб. Це відмінний показник успіху наших партнерів, що є доказом їх привабливості як роботодавця на місцевих ринках праці. 
Метод злиття і поглинання є одним з основних способів експансії членів нашої мережі на ринках різних країн. У 2016 році ми спостерігали цей процес в Канаді, Австралії, Казахстані, Сінгапурі, в США та Великобританії. Крім того, ми поповнилися новими партнерами в Австрії, Болівії, Гондурасі, Ірландії, Парагваї, на Сейшелах, в Словенії, Сомалі та Тунісі. Станом на 31 грудня 2016 року Baker Tilly International була представлена ​​126-ма компаніями-членами мережі в 147 країнах світу.