16 квітня 2013 в Києві відбувся IV. Інвестиційний Агробізнес Форум «Інвестиційні стратегії для іноземних інвесторів в агросекторі України: очікування і реалії», організований асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» та агентством «AgriEvent», за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. Компанія Baker Tilly виступила одним із спонсорів даного заходу.

У роботі конференції взяли участь більше 200 учасників, серед яких представники іноземних інвестиційних фондів і банків, аграрних компаній, державних установ, аудиторських та юридичних фірм.

Безумовним показником затребуваності й успішності даного заходу є той факт, що з кожним роком кількість учасників суттєво зростає. Тому що IV Інвестиційний Агробізнес Форум «Інвестиційні стратегії для іноземних інвесторів в агросекторі України: очікування і реалії» – це єдиний захід, який всебічно охоплює всі аспекти інвестиційного та фондового ринку в сільськогосподарському секторі в Україні. І вчетверте Інвестиційний Форум став унікальним майданчиком для обміну інформацією про інвестиційну привабливість і переваги вкладення інвестицій в сільське господарство України, надав можливість презентувати інвестиційні проекти України в аграрному секторі і майданчик для проведення попередніх переговорів, провести В2В зустрічі.