Baker Tilly International оголосила про надання представництвам TPA в Чехії, Польщі та Словаччині статусу незалежних членів мережі. Призначення набрало чинності з 1 січня 2017 року, відразу після виходу з мережі попередніх партнерів у цих країнах. Усі три компанії вже мають досвід співпраці з BTI завдяки членству в Baker Tilly Europe Alliance.
Генеральний директор і президент Baker Tilly International Тед Веркаде прокоментував цю подію: “Я радий вітати представництва TPA в Чехії, Польщі та Словаччині в статусі незалежних членів мережі. Це амбітні компанії, цілі яких тісно пов’язані з нашими власними амбіціями. Я впевнений, що перехід від членства в альянсі до повноправного партнерства вже найближчими роками посилить їх внесок у подальший розвиток мережі у відповідних регіонах”.
TPA в Чехії, Польщі та Словаччини є частиною TPA Group, яка оперує в 11 країнах Центральної та Південно-Східної Європи. Представництво TPA в Австрії також є незалежним членом Baker Tilly International. Ще в семи країнах – Албанії, Болгарії, Хорватії, Угорщини, Румунії, Сербії та Словенії незалежні компанії-члени TPA Group є одночасно й незалежними членами Baker Tilly Europe Альянсу, що тісно співпрацює з Baker Tilly International.